MARKETLERE CEZA

5 büyük market 1 tedarikçi olmak üzere 6 firmaya toplam 27 milyar TL para cezası verilmesine karar verildi. Fahiş fiyat uygulamaları ile vatandaşın tepkisini çeken ve gündemden düşmeyen zincir marketler için düğmeye basılmıştı.


Indigo Dergisi Panosundaki Pin

Yürütülen soruşturma kapsamında marketler 22 milyon TLden 958 milyon TLye varan miktarlarda idari para cezasına çarptırıldı.

MARKETLERE CEZA. Rekabet Kurumundan market zincirlerine ceza. Pek çok kişi de Migrosun ceza alıp almadığını. Rekabet Kurulu BİM CarrefourSA Migros ŞOK A101 ve Savola Gıdaya toplam 2 milyar 671 milyon lira idari para cezası verilmesine karar verdi.

Veda etme kararı aldı. Rekabet Kurumu beş zincir market ile bunların tedarikçisi bir şirkete ceza yağdırdı. Rekabet Kurulu 6 markete ceza uyguladı.

Bakandan 36 saat nöbet iddiasına açıklama ve sağlıkçılara atama ile ek ödeme müjdesi. Fiyat yükselten marketlere milyonlarca ceza kesildi. Zincir marketlere ceza.

Gıdada gizli zam yapmak için başvurulan gramaj hilesine emsal bir ceza geldi. 27 Ekim 2021 Çarşamba 1150. 29102021 - 1412 Abone ol AA.

27 Ekim 2021 Çarşamba 1302. 5 zincir market hakkında yüksek tutarlı idari para cezası uygulanmasına karar verildi. 29102021 - 0925 Son Güncelleme.

Pandemi dönemindeki fiyatlama davranışları incelenen soruşturma sonrasında. 1 day agoZincir marketlere ne kadar ceza kesildi. BİM CarrefourSA Migros ŞOK A 101 ve Savola Gıdaya toplam 2 milyar 671 milyon lira idari para cezası verilmesine karar verdi.

Raportörler kanuna aykırı eylemlerin 2018 yılına kadar uzandığını ileri sürdü. Bim 958 milyon 100 bin TL CarrefourSA 142 milyon 500 bin TL. Ticaret Bakanlığına bağlı olan Reklam Kurulu ünlü bir ketçap markasının 400 gramlık paketi 390 gram.

1 day agoRekabet Kurumu zincir marketlere ceza. Halk TV Ankarada kepenk indirdi. Fahiş fiyat denetimlerine dair de konuşan Erdoğan bazı marketlere ceza verilebileceğini söyledi.

Diyanetten alkollü içecek aldı mı. Rekabet Kurumu perakende gıda ve temizlik ürünleri ticareti ile yapan zincir marketler ve bunların tedarikçileri konumunda olan üretici ve toptancı seviy. Zincir marketlere ceza.

Rekabet Kurulu raportörleri zincir marketlere ağırlaştırılmış kartel cezası talebinde bulundu. COVID-19 salgını sürecinde perakende gıda ve temizlik ürünleri ticareti ile iştigal eden zincir marketler ile bunların tedarikçileri konumunda olan. Alınan karara göre BİM A101 Şok Market Migros ve CarrefourSA gibi bilinen ve sıklıkla.

Rekabet Kurumu koronavirüs salgını sürecinde fiyat davranışlarının incelenmesine yönelik haklarında soruşturma başlatılan zincir marketler ile. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile dün Rusyanın Soçi kentinde yüz yüze yaklaşık 3 saat süren bir görüşme yaptı. Fahiş fiyat uygulayan marketlere karşı yürütülen soruşturma tamamlandı.

Rekabet Kurumu beş zincir markete ve bir tedarikçiye rekabeti engellemekten para cezası verdi. Rekabet Kurulu tarafından 5 zincir markete idari para cezası verilmesine. 13 hours agoPeki zincir marketlere ceza sonrası güncel ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu.

Rekabet Kurumundan zincir marketlere ceza. 1 day agoZincir marketlere ceza yağdı. Nokta Haber Yorum 29 Ekim 2021.

5 zincir markete idari para cezası verilmesine karar verildi. Ülkemizdeki zincir marketlerden. YÜrÜme mesafesİ diŞindakİ marketlere gİdenlere ceza uygulandi Bakanlığın 24-30 Nisan tarihleri arasında illere göre 100 bin nüfusa göre açıkladığı vaka haritasında Edirnedeki.

27 Ekim 2021 Çarşamba 1326. 1 day agoKararın ardından market hangi marketlere ceza kesildiği merak edilen konular arasına girdi. Seyitgazi kaymakamı Baytak ve Dr.

2 days agoZincir marketlere ceza yağacak. 1 day agoRekabet Kurumu zincir marketlere ceza yağdırdı. 1 day agoSON DAKİKA.

Zincir marketlere yaklaşık 27 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. 5 zincir market tespit edildi ve fiyatlama davranışları incelendi. Rekabet Kurumundan zincir marketlere ceza talebi.

Bu videoyu izleyemiyorsanız reklam engelleme adblocker yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin. Zincir marketler hakkında Rekabet Kurulunun başlattığı soruşturma tamamlandı. 1 day agoZincir marketlere ceza yağdı Rekabet Kurulu fahiş fiyat soruşturması kapsamında.

Zincir marketlere ceza yağacak. Döviz büroları protesto için kepenk indirecek.


Indigo Dergisi Panosundaki Pin


Yeniler Panosundaki Pin


Devriye Haber Kapikulede 3 Gunde 2 5 Ton Et Toplandi


Magazin Panosundaki Pin


Google Chrome Twitter Facebook Ve Instagram Videolari Oynatmiyor Sorunu Son Zamanlarda Kullanicilar Tarafindan Cok Sik Dijital Pazarlama Microsoft Web Tasarim


Giray Altinok Kimdir Kina Gelin Fenomenler


Duzce Belediye Baskani Dr Faruk Ozlu Turkiye Deki 3 Adet Mobil Hava Kalitesi Olcum Araci Ndan Ikisinin Duzce De Calistigini Bildirdi 2021


Hem Telefonu Calindi Hem 3 Bin 150 Lira Ceza Yedi 5 Yasinda Otomobil Polis


Devriye Haber Uzunkopru Salarli Ve Kurtbey Koylerinde Selden Zarar Goren Celtik Ekili Alanlarda Inceleme Yapildi


Google Chrome Twitter Facebook Ve Instagram Videolari Oynatmiyor Sorunu Son Zamanlarda Kullanicilar Tarafindan Cok Sik Dijital Pazarlama Microsoft Web Tasarim


Ikinci El Otomobillerde Ithalat Izni Verilebilir


Bddk Vatandasi Hakli Buldu 204 Milyon Ceza Kesti Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu Bddk Musterilerce Corum Yaylahaber Haber Tarih Elektronik

Previous
Next Post »